Najbolje velike kupovine za bebu (0-12 meseci)

Svi znamo da, kada se radi o kupovini za bebu, postoji bezbroj stvari koje su neophodne, a isto tako bezbroj stvari koje kupite pa vam nikada ne zatrebaju i kajete se što ste bacili pare.

U današnjem tekstu ću podeliti sa vama najbolje „velike“ stavke koje smo mi kupili i kojima smo zaista, iskreno zadovoljni. Kada kažem „velike stavke“ mislim velike po veličini ili ceni.  Pa da počnemo.

(linkove za svaki proizvod imate u nazivima proizvoda pa možete pogledati gde se mogu kupiti i koje su cene)

  1. Kolica za bebuCam 3 u 1 Combi Tris

Mi smo se odlučili za varijantu 3 u 1 i nismo se pokajali. Ova kolica se sastoje iz 3 dodatka i svaki od njih može da se prikači na ram kolica i koristi kao kolica: Nosiljka, veoma prostrana, podesiva korpa sa ručkom koja se ne skida. Idealna za prvih nekoliko meseci dok beba isključivo leži. Veoma je udobna i topla. Takođe, može da se koristi za transport u kolima ako na početku nemate auto sedište. Mi smo bebu u nosiljci izneli iz porodilišta. Kolica, sedište se može okrenuti da gleda ka mami, tati (0-12 meseci) i da gleda ka spolja (12-36 meseci). Podesivi naslon, može se podesiti u 4 različita položaja. Prednji točkići se rotiraju, vrlo lagana za upravljanje, lako se sklapaju i JAKO BITNO za mame -nisu teška! Ja ih zaista lako i ponesem i sklopim sama.
          
Autosedište, za grupu 0+ (0-13 kg). Postavlja se okrenuto u nazad uz pomoć sigurnosnih pojaseva za vezivanje. Na slici ispod je autosedište zakačeno na ram i korišćeno kao kolica.

    
Klasična kolica 

      
Torba
za bebine stvari se takođe dobija.
Mi smo zaista zadovoljni ovom kupovinom jer smo bukvalno sve delove maksimalno iskoristili i svi su bili zaista praktični. Kolica još uvek koristimo svaki dan. Autosedište nam postaje malo, pa sad tražimo novo, ali ovo nas je baš poslužilo. Viktor je čak u njemu znao da sastavi i odspava po nekoliko sati. Mi smo ovaj sistem 3 u 1 platili između 30 i 40 hiljada. Stavljam je link gde možete pogledati ova kolica u nazivu.

2. Chicco kolevka Next To Me

Viktorova soba nje bila gotova sve dok Viktor nije napunio 8 meseci. Imamo predivan, očuvan i kvalitetan pravi drveni krevetac koji je zapravo bio moj, ali je od takvog kvalitetnog bukovog drveta da može da se koristi i narednih 50 godina bez problema. Međutim, on je bio veliki da stane u našu sobu, pa smo morali da nađemo privremeno rešenje.
Kupili smo ovu Chicco kolevku i ona je bila sjajna! Prezadovoljni smo! Viktor je u njoj mnogo lepo spavao. Namenjena je za bebe do 6 meseci. Kako se beba pomera, kolevka se ljuljuška blago, preudobna je i ono što je sjajno je da jedna stranica može da se odšnira i spoji sa vašim krevetom tako da beba praktično spava pored vas, što je izvanredna opcija kada se budite zbog dojenja.
Link je u naslovu.

3. Chicco ležaljka za bebe Easy Relax

Ova savršena ležaljka je bila jako dugo (sve do čak 7. meseca) Viktorovo omiljeno mesto za ležanje/sedenje. Prezadovoljni smo i zaista je preporučujemo. Pogodna je za bebe od samog rođenja. Lako se sklapa, i mi smo je nosili svuda sa sobom jer je vrlo praktična i super je da se spakuje u kola. Preporuka!

     

 

4.  Puerri tvrdi pult za presvlačenje

Ovo je bukvalno nešto što nam je od prvog dana bilo neophodno i koristimo ga od tada neprestano. Zaista dosta olakšava presvlačenje. Posebno ako bebu presvlačite na nekoj komodici ili stolu, bebi je udobno jer je daska tapacirana i mekana, a sa strane ima podignute ivice pa beba ne može da se otkotrlja ili prevrne, ali naravno, nikada bebu ne ostavljati bez nadzora na ovoj dasci. Daska je takođe sjajna jer se lako briše, ja sam uvek koristila vlažne maramice za njeno brisanje. Može se montirati na krevetac radi lakšeg presvlačenja ako nemate komodu. Mi imamo komodu na kojoj ona stoji, pa je nismo montirali.

            

5. Bright Starts Aktiviti Baby gimnastika / podloga za igru

Predviđeno za bebe od 0-36 meseci. Sjajna podloga za igru na kojoj beba vežba svoje motoričke sposobnosti. Ova podloga je sjajna za igru, uključuje nekoliko igračkica koje se mogu montirati da vise na nekoliko različitih strana. Takođe, tu je i muzička igračka, jastuče uz pomoć koga beba vežba da bude na stomaku. Baby gimnastika podstiče bebu da se okreće, isteže pokušavajući da dohvati igračkice, kotrlja se i puže. Sve igračkice se mogu skinuti i koristiti za igru van podloge. Igračke se mogu zakačiti i na kolica ili neko drugo mesto, a na podlogu se mogu zakačiti i neke druge igračkice jer podloga sadrži dodatna mesta za kačenje igrački.
Lako se pakuje i mi smo je nosili svuda sa nama, lako se spakuje u kola. Pere se u mašini i lako održava.

Ovo je jedna od onih kupovina, iako malo skuplja,  za koju svaki put kada vidim pomislim kako smo pogodili i dobro pazarili.

          

6. IKEA hranilica (stolica za hranjenje)

Najbolji izum ikada! Ova stolica je zaista sjajna, tako praktična, lako se čisti (!!! -mnogo bitno), udobna i bezbedna, lako se sklapa. Vrlo je povoljna, mislim da je među jeftinijima, ako ne i najjeftinija na tržištu a zaista fenomenalna! Mi smo probali i par drugih, ali ova je ipak naš izbor i preporuka.

 

     

7. Vtech Baby Walker (hodalica)

Guralica namenjena bebama za prohodavanje. Ova je idealna jer ima i interaktivnu tablu koja može da se skida i koristi zasebno. Viktor obožava ovu tablu koja je zaista jako zanimljiva i pravo Interaktivna. On može sa njom da se igra i po sat vremena. Od svih koje su na tržištu meni ova deluje najbolje upravo zbog sadržaja na tabli koji je zaista bogat i raznovrstan. Preporuka!

Nadam se da je vama budućim mamama ili onima koje razmišljate šta bi bilo dobro kupiti, ovaj tekst bar malo pomogao i olakšao.

Želela bih da čujem i koje su vaše velike kupovine kojima ste zadovoljne. Tagujte me na Instagramu i Fejsbuku da vidim čime ste vi zadovoljni i šta preporučujete.

Hvala što čitate.

Love, K

 

2 thoughts on “Najbolje velike kupovine za bebu (0-12 meseci)

  1. Veoma detaljno I korisno za buduce roditelje.A za neke sam ti govorila „Sta ce vam?“Nisam bila u pravu…Vreme I praksa su pokazali da je svaka od ovih „big buys“ zaista sjajna I mnogo nam je svima pomogla oko Vika.

Comments are closed.