MOJIH TOP 10 PORODIČNIH FILMOVA

 

Ovo leto definitivno prolazi u znaku kišnih dana. Svaki dan smišljamo nove i zanimljive aktivnosti, šta novo da napravimo, da izmislimo, kako da malo izađemo napolje.

Ja sam uvek bila ljubitelj dobrog filma, posebno kada je kišovit dan. Viktor je još uvek mali da bismo zajedno gledali filmove, on trenutno nije zainteresovan ni za crtaće. Ipak, za sve vas koji imate malo stariju decu, evo mog predloga za neke od omiljenih porodičnih filmova koje cela porodica može da gleda kada se organizuje filmsko veče ili filmski vikend u kući. Uživajte 🙂

 

 1. Čarobnjak iz Oza – Ovo je jedan od mojih omiljenih filmova ikada! Prvi put sam ga odgledala sa 4 godine i od tada još jedno milion puta! It is an oldie but goodie.
  https://www.imdb.com/title/tt0032138/
 2. Sam u kući  – Mislim da smo svi gledali ovaj film više puta . Smešan, yabavan, i odličan ya gledanje oko Nove godine.
  https://www.imdb.com/title/tt0099785/?ref_=ttls_li_tt
 3. U potrazi za Nedođijom – Priča o JM Bariju i njegovom prijateljstvu sa porodicom koja ga je inspirisala da stvori Petra Pana. Ovo je tako divan film, inspirativan i prilično emotivan. Preporuka za malo stariju decu.
  https://www.imdb.com/title/tt0308644/?ref_=ttls_li_tt
 4. Džumandži – Priča o magičnoj igri koju pronalazi jedan dečak na tavanu i u kakvu čudesnu avanturu ga ona vodi. Glavnu ulogu tumači predivni Robin Vilijams. Ovo je po mom mišljenju jedan od najzanimljivijih i uzbudljivijih dečijih filmova ikada! The story of a magical board game starring the amazing Robbin Williams. Must see!
  https://www.imdb.com/title/tt0113497/?ref_=ttls_li_tt
 5. Gospođa Dautfajer – Još jedan film sa Robinom Vilijamsom koji igra glumca koji se prerušava u kućnu pomoćnicu kako bi mogao da provodi više vremena sa svojom decom nakon gadnog razvoda. Urnebesan!
  https://www.imdb.com/title/tt0107614/?ref_=ttls_li_tt
 6. Beskrajna priča – Priča o dečaku koji pronalazi misterioznu knjigu koja ga vodi u svet avanture i neobičnih stvorenja. Ovo je jedan od onih filmova koji vam potpun raspali maštu!
  https://www.imdb.com/title/tt0088323/?ref_=ttls_li_tt
 7. Kapetan Kuka – Kada Kapetan Kuka kidnapuje decu odraslog Petra Pana, on je prinuđen da se vrati u Nedođiju kako bi ih spasao. Ovaj film je toliko magičan i uvek me vraća u detinjstvo.
  https://www.imdb.com/title/tt0102057/?ref_=ttls_li_tt
 8. Karate Kid – Ovo je bio jedan od omiljenih filmova moje sestre i mene kada smo bile male. Skoro sam ga gledala na TVu i tako mi je prijalo da ponovo odgledam priču o divnoj borilačkoj veštini, gospodinu MIjagiju i karate kidu, Danijelu. Pogodno za malo stariju decu.
  https://www.imdb.com/title/tt0087538/?ref_=ttls_li_tt
 9. Kralj lavova – Svi smo gledali ovaj crtani. Predivan, poučan i nosi divne poruke. Jedan od omiljenih crtaća.
  https://www.imdb.com/title/tt0110357/?ref_=nv_sr_1
 10. Ledeno doba–Obožavam ovaj crtani. Toliko je smešan, i nikada ne dosadi da ga gledam.
  https://www.imdb.com/title/tt0268380/?ref_=tt_mv_close