BLOG MOM LIFE MAGIC SLAVI 1. ROĐENDAN! Instagram giveaway

Danas obeležavamo prvi rođendan bloga MOM LIFE MAGIC! Pre tačno godinu dana objavila sam prvi tekst GRATITUDE IS BLISS, I tada je počela ova divna avantura.

Oduvek sam želela da pišem, bilo je tu I nekih ranijih pokušaja, ali ovaj blog sada zaista ima predivnu svrhu. Koncipiran je tako da ga možete čitati i na srpskom i na engleskom.

Osim moje ljubavi prema pisanju, on je mesto gde čuvam naše najdraže uspomene koje roditeljstvo donosi, ali ovaj blog je takođe mesto za sve mame, za sve tate, za roditelje ali i za one koji to nisu, a možda će jednog dana postati. Mom Life Magic blog je zamišljen kao neka vrsta dnevnika posvećenog Viktoru, ali za ovih godinu dana polako postaje jedna lepa zajednica i drago mi je što je tako.

Blog sam pocela da pisem iz ciste ljubavi i ovaj posao nije ni malo lak! Dosta je zahtevno posvetiti se ovakvom jednom hobiju, pre svega vremenski. Osim pisanja (i tu treba neka inspiracija), tu je i lektorisanje, sređivanje teksta, editovanje slika, videa, tehničke stvari oko sajta…Ali ipak, danas nakon godinu dana, samo sam još odlučnija da nastavim da ga vodim, da mu se još strastvenije posvetim, da još više vremena, ljubavi i energije uložim u njega kao i sve što MOM LIFE MAGIC brend jeste i što će možda postati (zanimljive ideje su u razmatranju). J

Želim da ovaj blog bude mesto gde će svaka mama, svaka žena pre svega, naći nešto za sebe, koji će biti podrška i mesto gde svako može pronaći savet ili nešto zanimljivo da pročita, kao i podeliti sa drugima neko svoje iskustvo sa drugim mamama. Ako na kraju priče ovaj blog i moji tekstovi pomognu barem samo jednoj mami, moj cilj je ispunjen!

Želim takođe da se zahvalim svim divnim mamama koje su bile moji gosti na blogu i pričale o važnim temama i sa nama delile svoja neprocenjiva znanja i iskustva. Hvala vam, drage mame.

Hvala svima koji čitate i koji ste uz nas.

Love, K

Možete me naći i na Instagramu gde ću u narednih par dana objaviti jedan rođendanski GIVEAWAY, kao i na Fejsbuku , a pogledajte i moj YouTube kanal za više video sadržaja.